Portul Constanta, aflat pe tarmul vestic al Marii Negre la intersectia rutelor comerciale ce leaga Estul de Vest, a devenit un centru zonal regional pentru marfurile din Europa centrala si de est. Profitand de  pozitia naturala favorabila, danele cu pescaj mare si  libere de inghet, capacitatile mari de depozitare  si logistica in continua dezvoltare, conexiuni rutiere, feroviare si fluviale (canalul Dunare – Marea Neagra), portul Constanta poate primi nave de mare capacitate de orice tip.

 

      In cadrul acestui mediu de afaceri, a luat fiinta    INTERNATIONAL BUREAU CONTROL SURVEY & TALLY Co. LTD cu sediul în Constanţa Port, Zona Poarta 5 spre danele 31/32/33 – Romania. Este o companie cu capital integral privat infiintata in 26.05.1994 de catre domnul Eugen Costescu – General Manager, fiind printre primele firme romanesti de inspectie cu capital privat, si evoluand permanent prin gama si calitatea serviciilor de inspectie si control marfuri oferite, acoperind gradual porturile romanesti maritime si dunarene cat si locatii interioare.

 

      INTERNATIONAL BUREAU CONTROL SURVEY & TALLY Co. LTD asigura servicii de inspectie si control marfuri complete si de incredere pentru majoritatea tipurilor de marfuri ce fac obiectul exportului sau importului – vrac, coletizate, lichide. In calitate de membra GAFTA si FOSFA societatea noastra asigura prin surveyorii sai calificati si experimentati inspectarea profesionala si impartiala a marfurilor, mijloacelor de transport, supervizeaza derularea operatiunilor de manipulare si depozitare astfel diminuand riscurile de deterioare, pierdere, contaminare, asociate  expedierilor internationale si garantand clientilor  monitorizarea, controlul cantitativ si analiza calitativa a marfurilor derulate pe segmentul comercial acoperit.

 

      Aici interesele dvs comerciale sunt privite cu responsabilitate, clientii pot fi siguri ca marfurile inspectate se afla in parametrii contractuali pe timpul incarcarii, descarcarii, depozitarii, partida de marfa fiind mostrata, analizata, documentata vizual si foto, rezultatele controlului sunt cuprinse in rapoarte detaliate ce pot fi invocate in orice litigiu sau disputa comerciala privind cantitatea, calitatea sau conditia marfurilor tranzactionate.

 

      In efortul permanent de a apara interesele ordonatorilor  nostri oriunde in lume, IBC a incheiat un parteneriat cu COMMODITY INSPECTION SERVICES BV – Rotterdam, Olanda, ca si corespondenti internationali, capabili sa acopere prin reteaua globala din care astfel facem parte, cea mai mare parte a zonelor internationale  de comert (www.cis-inspections.com)