Prima si in continuare cea mai importanta baza de inspectie a societatii noastre este asupra marfurilor agri si alimentare.

      Este crucial pentru ordonatori sa evite pierderi substantiale la cereale prin infestare cauzata de rozatoare si insect pe tot circuitul logistic – insilozarea la sursa, transport, insilozarea portuara, incarcarea la bordul navelor sau bargelor si voiajul spre destinatia finala la export. Fumigarea are rolul de a controla, reduce sau elimina riscul asociat infestarii si degradarii produselor agri aflate in ciclul de export/import.

      Divizia INTERNATIONAL BUREAU FUMIGATION se ocupa prompt de orice solicitare de fumigare in toate stadiile, personalul nostru experimentat oferind cele mai bune solutii posibile adaptate conditiilor specifice din locatii, cu aplicarea si respectarea metodelor certificate de aplicare a agentului fumigant si a timpului de expunere in vederea obtinerii de rezultate maxime.

      Operatiunile de fumigare respecta legislatia interna si internationala in domeniu, ca si standardele cele mai inalte de calitate si siguranta privind aplicarea si calitatea substantelor folosite international in domeniu.

      Metodele de aplicare folosite sunt complete: la suprafata, in adancime, prin recirculare.